اخبار > سفر وزیر بهداشت به شهرستان خاش

وزیر بهداشت در سومین روز سفر به استان سیستان وبلوچستان وارد شهرستان خاش شد.

وزیر بهداشت در سومین روز سفر به استان با ورود به خاش در جمع مردم این شهر نیز حضور یافت.

به گزارش روابط عمومی دکتر هاشمی در جمع بزرگان ، معتمدان و ریش سفیدان خاش ضمن تبریک هفته وحدت گفت: در دوران کنونی شاهد آن هستیم که ایران اسلامی در کمال وحدت،انسجام و امنیت در مسیر پیشرفت قرار گفته است.

وی افزود: اینکه مسوولین استان با کنار گذاشتن حواشی به دنبال خدمت به مردم صبور و فهیم این استان هستند، جای خوشحالی و خرسندی دارد.

وی تصریح کرد: استان سیستان و بلوچستان از محورهای مهم توسعه است و در شرایط کنونی با اتکا به اقتصاد مقاومتی محقق خواهد شد.

وزیر بهداشت ابراز امیدواری کرد: با ایجاد مجتمع آموزش عالی سلامت در خاش نیروهای بومی بیشتری در رشته های مختلف تربیت شوند.

همچنین در این دیدار دکتر میری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز گفت: سلامت به معنای آن است که برای نجات جان افراد جامعه تلاش کنیم.

لازم به ذکر است در این دیدار آقای کرد نماینده و فرماندار خاش مطالبات و خواسته های مردم را در حضور مقام عالی وزارت مطرح کردند.

پس از این دیدار دو پروژه زایشگاه و بلوک زایمانی کوثر و کلینیک ویژه شهرستان خاش با حضور وزیر بهداشت به بهره برداری رسید.

1395/09/22 ٠٧:٤٢ News, Events ١٤٠٥٩