اخبار > 16 آذر روز دانشجو گرامی باد

16 آذر روز دانشجو گرامی باد

رئیس و معاون موسسه در پیامی سالگرد حماسه 16 آذر را به جامعه علمی و دانشگاهی کشور به خصوص دانشجویان عزیز تبریک گفتند.

متن پیام تبریک دکتر رخشانی و خانم نوری به شرح ذیل است:

بدون شکّ، نعمت بزرگ استقلال و آزادی و امنیت پایدار امروز کشورمان مرهون مجاهدت و فداکاری جوانان و دانشمندان بزرگواری است که با خون خود نهال پر خیر و برکت انقلاب اسلامی را آبیاری کردند.

آن نهال که امروزه به درختی تنومند و استوار تبدیل شده، حال به دست شما عزیزان سپرده شده است و این مسئولیتی بس سنگین و بزرگ است که همه ملّت و بخصوص شما دانشجویان مسلمان که به حق سردمداران پیشرفت و ترقّی این کشور هستید، در قبال آن وظیفه دارید.

16 آذر که نشان از پایمردی و ایستادگی دانشجوی مسلمان در برابر نظام سلطه دارد یاد آور رشادت دانشجویانی است که سینه خود را در برابر تیرهای استعماری دشمن سپر کردند و در گذر زمان فریاد ضد استکباری ملت ایران را به گوش جهانیان رسانده اند.

دانشجوی آگاه با الهام از سیره سیاسی الهی امام امت ، نصایح رهبر فرزانه انقلاب و حرکت در خط سرخ شهادت ،توانسته است دور از هیاهوی تبلیغاتی دشمنان، استقلال طلبی، آزادی خواهی و استکبار ستیزی خود را حفظ کند.

اینجانبان 16 آذر ماه را به عنوان نماد آزادگی و استکبار ستیزی دانشجوی مسلمان گرامی داشته و توفیقات روزافزون شما عزیزان را در همه امور فردی و اجتماعی به ویژه در عرصه فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی از خداوند متعال مسالت می‌نمایم.

1396/09/14 ١٣:٢٤ News ١٦٩٧١

نمایش خبر

قابل توجه معرفی شدگان مرحله اول رشته های نیمه متمرکز کنکور سراسری سال97
مراسم افتتاحیه پایگاه بسیج دانشجویی حضرت مرضیه (س) در مجتمع آموزش عالی سلامت خاش
پیام تبریک سرپرست و معاون آموزشی موسسه سلامت خاش به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید
جلسه هماهنگی آغاز سال تحصیلی در مجتمع آموزش عالی سلامت خاش
هفته دفاع مقدس گرامی باد
زمان ،مکان و مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری و کارشناسی ناپیوسته سال تحصیلی 98 – 97
فرا رسیدن ماه محرم ، ماه حزن انگیز شهادت و عزای حسینی ، تسلیت باد
تاریخ پذیرش خوابگاههای دانشجویی
ثبت درخواست طرح رشته سلامت دهان و دندان
اطلاعیه جذب نیروی بهورز
دهه کرامت
انا لله و انا الیه راجعون
حلول ماه شوال و عید سعید فطر مبارک باد . . .
" قابل توجه کلیه دانشجویان" اطلاعیه سبد صبحانه
شرکت در مراسم راهپیمایی روز قدس
فرارسیدن ایام شهادت حضرت علی (ع) و شب های قدر تسلیت و تعزیت باد ...
قیام 15 خرداد 1342
سالگرد ارتحال امام خمینی (ره )
ولادت باسعادت کريم اهل بيت، امام حسن مجتبي(علیه السلام) مبارک
سوم خرداد، سالروز آزادی خرمشهر یادآور دلاور مردی و ایثار شهیدان ، استقامت و پایداری ملت ایران گرامی باد.