اخبار > پيام تبريك مدیر شبکه بهداشت ودرمان وموسسه آموزش عالی سلامت شهرستان خاش به مناسبت فرا رسيدن دهه فجر

پيام تبريك  مدیر شبکه بهداشت ودرمان وموسسه آموزش عالی سلامت شهرستان خاش به مناسبت فرا رسيدن دهه فجر

مدیر شبکه بهداشت ودرمان وموسسه آموزش عالی سلامت شهرستان خاش ، به مناسبت فرارسیدن ایام الله دهه مبارک فجرطلیعه آزادی ملت و محو استبداد و واپس راندن استعمار بیانیه ای صادر کرد و سالگرد این انقلاب تاریخ ساز را به پزشکان، اساتید، دانشجویان، همکاران شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خاش و مردم شریف ایران تبریک گفت.
در متن این پیام آمده است:
باسمه تعالی
وَالْفَجْرِ، وَلَيَالٍ عَشْرٍ، وَالشَّفْعِ وَالْوَتْرِ، وَاللَّيْلِ إِذَا يَسْرِ
ایام مبارک و غرور آفرین دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی یاد آور راهبری های انقلابی و حیاتبخش رهبر کبیر و فقید انقلاب اسلامی و فداکاری های عظیم ملت بزرگ ایران است.
موسم فجر و ظفر، بهانه‌ای است برای آنکه در یادهایمان این اندیشه متبلور شود که کارهای بزرگ، انجام شدنی است؛ اگر که مردان و زنان بزرگ، عرصه را به‌دست بگیرند. بهمن 57 اگر تاریخ‌ساز شد به‌واسطه دم مسیحایی پیری فرزانه، رهبری آگاه و سیاستمداری اخلاق‌مدار بود که امام و پیشوا و مقتدای یک امت شد و امروز نیز به رغم عروج ملکوتی‌اش، راه و طریقش کماکان با هدایت و رهبری اندیشمندانه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای(مد ظله العالی) باقی‌است.
در آستانه ی فرا رسیدن 22 بهمن سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و آغاز سی وهشتمین بهار آزادی لازم میدانم ضمن گرامیداشت یادو خاطره ی شهدا و امام شهدا این ایام مبارک وفرخنده را به نوبه خود به مردم ایران اسلامی به ویژه همکاران تلاشگر و خدوم شبکه بهداشت ودرمان تبریک وشادباش عرض نمایم.
بر خود وظیفه میدانیم ضمن اعلام وفاداری به عهد خود با حضرت امام خامنه ای (حفظه الله) و خون های ریخته شده به پای آزادی و استقلال این مرز و بوم، از جامعه بزرگ بهداشت و درمان شهرستان دعوت به عمل آوریم تا همچون گذشته همدل و هم زبان، حضوری صمیمانه و پرشورتر از قبل در برنامه های ویژه دهه ایام الله فجر و راه پیمایی 22 بهمن داشته باشند تا توطئه های دشمن خاموش و از میان برود.
امیدواریم که در سایه رهبریهای مدبرانه و دلسوزانه مقام معظم رهبری و با همفکری و تلاش همه مسئولین دلسوز نظام ادامه دهنده ی راه امام راحل وشهدای انقلاب اسلامی بوده و توفیق ارائه ی خدمات صادقانه در حوزه بهداشت و درمان و با محوریت طرح پر خیر و برکت تحول نظام سلامت با هدف جلب رضایتمندی مردم و دسترسی عادلانه آنان به خدمات سلامت باشیم. انشاءاله...

⭕️ دکتر محمد رخشانی
مدیرشبکه بهداشت ودرمان وموسسه آموزش عالی سلامت شهرستان خاش
✅✅✅✅