اخبار > برگزاری اردوی توجیهی دانشجویان جدید الورود

برگزاری اردوی توجیهی دانشجویان جدید الورود

در مورخ 12 آبان اردوی تفریحی ، توجیهی برای دانشجویان جدیدالورود موسسه آموزش عالی سلامت خاش با حضور مدیر دانشجویی دانشگاه جناب آقای معین و همچنین معاون آموزشی ،دانشجویی و پژوهشی موسسه آموزش عالی سلامت خاش سرکار خانم نوری و تعدادی از مسئوالین واحدهای موسسه و همکاران دیگر برگزار گردید.
در آغاز جلسه پس از قرائت آیات کلام الله مجید مدیر دانشجویی دانشگاه با سخنانی به دانشجویان جدید سال جدید را تبریک و حضورشان را خیر مقدم گفتند و در ادامه پس از معرفی دانشجویان سرکار خانم نوری نیز سخنانی را ایراد نموده و نکات مهم را یاد آور شدند و کتابچه قوانین و مقررات در اختیار دانشجویان قرار گرفت و در نهایت با معرفی همکاران موسسه و شرح وظایفشان جلسه به اتمام رسید و کلیه نفرات جهت پیاده روی وصرف صبحانه و ادامه برنامه ها در فضایی دوستانه به سر بردند.

1396/08/13 ٠٨:٥٣ News, Events ١٦٧٦٢

نمایش خبر

قابل توجه معرفی شدگان مرحله اول رشته های نیمه متمرکز کنکور سراسری سال97
مراسم افتتاحیه پایگاه بسیج دانشجویی حضرت مرضیه (س) در مجتمع آموزش عالی سلامت خاش
پیام تبریک سرپرست و معاون آموزشی موسسه سلامت خاش به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید
جلسه هماهنگی آغاز سال تحصیلی در مجتمع آموزش عالی سلامت خاش
هفته دفاع مقدس گرامی باد
زمان ،مکان و مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری و کارشناسی ناپیوسته سال تحصیلی 98 – 97
فرا رسیدن ماه محرم ، ماه حزن انگیز شهادت و عزای حسینی ، تسلیت باد
تاریخ پذیرش خوابگاههای دانشجویی
ثبت درخواست طرح رشته سلامت دهان و دندان
اطلاعیه جذب نیروی بهورز
دهه کرامت
انا لله و انا الیه راجعون
حلول ماه شوال و عید سعید فطر مبارک باد . . .
" قابل توجه کلیه دانشجویان" اطلاعیه سبد صبحانه
شرکت در مراسم راهپیمایی روز قدس
فرارسیدن ایام شهادت حضرت علی (ع) و شب های قدر تسلیت و تعزیت باد ...
قیام 15 خرداد 1342
سالگرد ارتحال امام خمینی (ره )
ولادت باسعادت کريم اهل بيت، امام حسن مجتبي(علیه السلام) مبارک
سوم خرداد، سالروز آزادی خرمشهر یادآور دلاور مردی و ایثار شهیدان ، استقامت و پایداری ملت ایران گرامی باد.

محتوای مرتبط