اخبار > برگزاری جشن دانش آموختگی 33نفر از دانشجویان موسسه آموزش عالی سلامت شهرستان خاش

جشن فارغ التحصيلي

جشن فارغ التحصيلي 33نفر از دانشجويان رشته های اتاق عمل، بهداشت عمومی و فوریت های پزشکی موسسه آموزش عالی سلامت شهرستان خاش شنبه شب مورخ 96/2/23 در این موسسه با حضور نماینده محترم مجلس شورای اسلامی شهرستان، مدیرشبکه بهداشت ودرمان، رییس مرکز بهداشت، رییس بیمارستان امام خمینی(ره)، اساتید و دانشجویان برگزار گرديد.
در اين جشن با شكوه دكتر رخشانی ضمن تبریک به دانشجویان عزیز و والدین آنها كه با همت والا ، صبر و حوصله ، نونهالاني غرور آفرين و گرانسنگ به جامعه سربلند ایران تقديم كرده اند و با تاكيد بر اينكه سلامتی و امنیت جانی مردم در گرو خدمت صادقانه شما قرار دارد، بيان داشت : سعي كنيد براي ناموس ، جان و آبروی بيماران ارزش قائل باشيد چرا كه مردم به شما به عنوان نیروهای بهداشت و درمان اعتماد دارند وما حافظ سلامت جامعه هستیم و شما بايد اعتماد آنان را نسبت به خود از بين نبريد و به حرفه ای که در آن وارد خواهید شد با رعایت موازین اخلاق پزشکی عمل نمایید.
ایشان در ادامه با اشاره به حدیث زیبای حضرت علی(ع) که می فرمایند هر کس علمی به من بیاموزد مرا بنده خویش کرده عرض خسته نباشيدی هم به به اساتيد بزرگوار ، مديران ، كاركنان خوب و زحمتكش موسسه داشتند و چرا که که با همه محدوديت ها و امكانات در همه ابعاد بهترين دانشجويان و بهترين دانش آموختگان اين رشته ارزشمند را تقديم جامعه کرده اند .
سپس مهندس علی کرد نماینده محترم مردم خاش، نصرت آباد، کورین و میرجاوه در این مراسم سخن گفت و اذعان داشت: بسیار خوشحال و خرسندم که در این جمع پر انرژی حضور دارم و به خود می بالیم که چنین دانشجویانی در موسسه آموزش عالی سلامت خاش تربیت شده که میتوانند به مردم عزیز كشورمان خدمت کنند.
ایشان در خصوص پیگیری افزوده شدن رشته های جدید و پذیرش دانشجو نیز مطالبی ارائه نمود و ابراز امیدواری کرد همه تلاشم را در این زمینه خواهم داشت چرا که موسسه سلامت و جوانان این منطقه ظرفیت و حق افزایش رشته های بیشتر در شاخه پزشکی را دارند.

این مراسم با اجرای برنامه های متنوع از طرف دانشجویان ادامه یافت و در پایان نیز تندیس و لوح فازغ التحصیلی به آنان تقدیم گردید.

1396/02/23 ٢٣:٣٥ News, Events, Other ١٥٥٦٣

نمایش خبر

قابل توجه معرفی شدگان مرحله اول رشته های نیمه متمرکز کنکور سراسری سال97
مراسم افتتاحیه پایگاه بسیج دانشجویی حضرت مرضیه (س) در مجتمع آموزش عالی سلامت خاش
پیام تبریک سرپرست و معاون آموزشی موسسه سلامت خاش به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید
جلسه هماهنگی آغاز سال تحصیلی در مجتمع آموزش عالی سلامت خاش
هفته دفاع مقدس گرامی باد
زمان ،مکان و مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری و کارشناسی ناپیوسته سال تحصیلی 98 – 97
فرا رسیدن ماه محرم ، ماه حزن انگیز شهادت و عزای حسینی ، تسلیت باد
تاریخ پذیرش خوابگاههای دانشجویی
ثبت درخواست طرح رشته سلامت دهان و دندان
اطلاعیه جذب نیروی بهورز
دهه کرامت
انا لله و انا الیه راجعون
حلول ماه شوال و عید سعید فطر مبارک باد . . .
" قابل توجه کلیه دانشجویان" اطلاعیه سبد صبحانه
شرکت در مراسم راهپیمایی روز قدس
فرارسیدن ایام شهادت حضرت علی (ع) و شب های قدر تسلیت و تعزیت باد ...
قیام 15 خرداد 1342
سالگرد ارتحال امام خمینی (ره )
ولادت باسعادت کريم اهل بيت، امام حسن مجتبي(علیه السلام) مبارک
سوم خرداد، سالروز آزادی خرمشهر یادآور دلاور مردی و ایثار شهیدان ، استقامت و پایداری ملت ایران گرامی باد.