اخبار > برگزاری اولین جشن فارغ التحصیلی کارشناسی

جشن فارغ التحصیلی

طي مراسم باشكوهي جشن فارغ التحصيلي 36 نفر از دانشجويان موسسه آموزش عالی سلامت شهرستان خاش با حضور جمعي از مسئولان این شهرستان و همچنین اساتید و خانواده‌هاي دانش آموختگان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی - دکتر براهویی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش در این جشن گفت: امروز روز بزرگ و خاطره انگیزی برای شما فارغ التحصیلان، خانواده هایتان، اساتید و همه کسانی است که در علم اندوزی شما دخیل بوده اند.

وی ادامه داد: آنچه ازامروز باید برایتان حائز اهمیت باشد علاوه بر تعیین جهت گیری زندگی آینده فراهم نمودن بستر و فضایی برای خدمت و ادای دین به جامعه و مردم عزیز است.

وی در ادامه ضمن تقدیر از زحمات آقای سارانی متولی شکل گیری موسسه آموزش عالی سلامت خاش به ارائه گزارشی از روند احداث و راه اندازی موسسه آموزش عالی سلامت خاش و پیشرفت های حاصله آن تاکنون در حوزه های افزایش رشته تحصیلی، فضای فیزیکی ارائه کرد و اذعان داشت: خوشبختانه در سال گذشته موفق به اخذ مجوز جذب دانشجوی بومی در 4رشته کاردانی و پذیرش آنان خارج از آزمون سنجش و کنکور سراسری شدیم و همچنین توانستیم مجوز استفاده از توان علمی اساتید و کارشناسان خبره و باسابقه درخشان بهداشتی شهرستان را برای تدریس به دانشجویان موسسه کسب کنیم.

وی همچنین در حاشیه سخنانشان به اجرای موفق طرح تحول نظام سلامت اشاره کرد و گفت: در راستای اجرای این طرح مرکز آموزش بهورزی در زمین33 هکتاری کلنگ زنی شد و اعتباری بالغ بر 15میلیارد ریال جهت برنامه های تعمیراتی حوزه بهداشت و درمان خاش اختصاص یافت .

وی ادامه داد: در راستای اجرای این طرح همچنین بیش از94پروژه عمرانی بزرگ در سال گذشته و امسال در این شهرستان کلنگ زنی شد.

اجرای موسیقی سنتی و محلی، نمایش دانشجویی، پخش کلیپ خاطره های فارغ التحصیلان و دستاوردهای موسسه آموزش عالی سلامت، اجرای دلنوشته یکی از فارغ التحصیلان، اهدای تندیس و لوح تقدیر به فارغ التحصیلان و تعدادی از دانشجویان فرهیخته و اساتید نمونه موسسه آموزش عالی سلامت از دیگر برنامه های این جشن بود.

گفتنی است: در پایان مراسم فارغ التحصیلان به همراه مسئولین و مدیران شهرستان و اساتید عکس یادگاری گرفتند.

1395/02/26 ١٤:١٧ Events, Other ١٢٤٠١